Mapa bismarku. |
Autor |
Wiadomość |
mateusz
|
Wysłany: 2006-06-07, 19:09 Mapa bismarku.
|
|
|
Mam pytanie czy ma ktoś mapę wzgórza bismark przy drodze na szczyglice. Oczywiście najlepiej aktualną i dość dokładną . Posiadacze nich piszą . |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-06-08, 15:04 Re: Mapa bismarku.
|
|
|
mateusz napisał/a: | Mam pytanie czy ma ktoś mapę wzgórza bismark przy drodze na szczyglice. Oczywiście najlepiej aktualną i dość dokładną . Posiadacze nich piszą . | bardzo mi jest potrzebna |
|
|
|
|
Yedyny
Administrator
|
Wysłany: 2007-02-07, 08:26 Mapka Bismarcka
|
|
|
Witam, taka mapka chyba nie istnieje, no moze znajdziesz jakis plan Glogowa sprzed wojny obejmujacy ten teren.W swoich zbiorach mam tylko Topographische Karte 1:25000 chyba z 1933, jest tam Bismarck, ale w bardzo malej skali....
[ Dodano: 2007-04-02, 18:18 ]
Jesli ktos chce tam kopac, to nei ma sensu - wszytsko juz dawno przeryte, nawet lusek nie ma.Natomiast zachowaly sie resztki pomnika Bismarcka.Jezeli ktos posiada namiar na miejsce, gdzie przed wojna stala knajpka prowadzona przez Żyda lub inne pomniki w okolicy, to pisac!!!! |
|
|
|
|
Alicja
Administrator
Wiek: 44 Dołączyła: 10 Lis 2007 Posty: 1887 Skąd: Głogów-Kopernik
|
Wysłany: 2008-07-19, 23:43
|
|
|
można spróbować odtowrzyć wszystko na podst. zdjęć satelitarnych dla przykładu na google earth ...jak będę mieć czas to sobie zainstaluję i popatrzę - dam znać co tam widać glogau, może niekoniecznie ktoś chce kopać - tam się na przykład fajnie jeździ rowerem, więc może chodzi o ustalenie jakiej trasy |
|
|
|