|
Festung Glogau II wydanie |
Autor |
Wiadomość |
demiane
|
Wysłany: 2014-08-29, 21:31 Festung Glogau II wydanie
|
|
|
Z Tygodnika Głogowskiego.
Tyg Głogowski.jpg
|
|
Plik ściągnięto 75 raz(y) 237,57 KB |
|
|
|
|
|
Alicja
Administrator
Wiek: 44 Dołączyła: 10 Lis 2007 Posty: 1887 Skąd: Głogów-Kopernik
|
Wysłany: 2014-08-30, 09:34
|
|
|
słuchy o skandalu dotarły do mnie już wcześniej... w małym światku pasjonatów i historyków huczało od dawna. W sumie to się cieszę, że zainteresowali się tym wreszcie dziennikarze, ale wątpię by cokolwiek to dało. Lewicki, jak widać, postanowił kuć żelazo póki gorące. Zebrał przecież spore stado ślepo wpatrzonych w niego fanów na facebooku, a że nie mógł rzucić im na ruszt nic nowego, odgrzał stary kotlet... Teraz gdy spalił za sobą wszystkie mosty, jak uda mu się coś sklecić, będę w szoku. Raczej nikt nie zechce z nim współpracować, ale kto wie, może jeszcze się zdziwimy Zresztą nawet bym chciała, bo materiałów ma sporo, zarówno tych które udało mu się skopiować z TZG czy muzeum, ale też wyciągniętych od ludzi w ostatnim czasie przez facebook. |
|
|
Yedyny
Administrator
|
Wysłany: 2014-08-31, 07:06
|
|
|
W sumie mnie temat nie dotyczy, bo jednak zostalem wymieniony jako autor okladki, ale ciekawi mnie powod usuniecia podziekowan. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |