Przesunięty przez: Spirit_of_Martin 2009-03-12, 21:18 |
Można odwiedzać stronę o bitwie |
Autor |
Wiadomość |
Spirit_of_Martin
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-12, 11:01
|
|
|
Proszę bardzo:
http://www.1109.pl/evlist...090309133020373
Wystarczy mi podpowiedzieć - sam nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, pewnie to powinno być obowiązkiem UM aby informować o wszystkim, pewnie nie powinienem robić niektórych rzeczy za nich, ale jednak stronę stworzyłem ja, więc jakiś tam sentyment i chęć opieki nad stroną jest.
Po za tym na stronie 1109.pl jest link na forum (wywalczyłem go) a tutaj wszystko najświeższe i z pierwszej ręki ;) |
_________________ Serwisy Malacha: Głogów / Wrocław |
|
|
|
|
Alicja
Administrator
Wiek: 44 Dołączyła: 10 Lis 2007 Posty: 1887 Skąd: Głogów-Kopernik
|
Wysłany: 2009-09-12, 11:20
|
|
|
...no i tak lepiej, bo wolę zamieścić linka na moim forum do oficjalnej strony niż do GPI Nie zrozum mnie źle, Marcin, super że się za to zabrałeś! ...niestety wiem, że takie podejście przyzwyczaja urzędasów do tego, że mogą nas traktować jak przysłowiowe jelenie... i tak jest w wielu sferach... jestem wręcz zbulwerosowana faktem, że nikt Ci za to nie zapłaci... i jeszcze łaskę robią, że podepną forum! W sumie to Ty im robisz przysługę... |
|
|
Spirit_of_Martin
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-12, 20:17
|
|
|
Eee tam podjąłem się tego więc już dokończę to dzieło, w kwestii ścisłości za stworzenie strony oczywiście dostałem zapłatę - niestety w umowie nie było mowy o redagowaniu strony w takim zakresie w jakim to robię - pewnie bym zażądał drugie tyle gdybym wiedział jak to będzie wyglądać ;)
Ja w sumie i tak jestem zadowolony, że mogłem się jakoś przyłożyć do tej rocznicy - więc pal licho jakieś tam dodatkowe wynagrodzenie - robię to co lubię.
I tak powoli przymierzam się do emigracji do Wrocławia więc Głogów niestety idzie troszkę w odstawkę.
Już nawet zrobiłem Wrocławskiego Malacha co by się tam nie nudzić: www.wroclawm.pl
Głogowski Malach też się zmieni, ale to dopiero na początku przyszłego roku - powoli oddaję go komuś innemu do prowadzenia. |
|
|
|
|
Yedyny
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-12, 22:27
|
|
|
Brawo za odwage, ja tez mam w planach opuszczenie tego miasteczka. |
|
|
patrick.
www.glogow.pl/tzg
|
Wysłany: 2009-09-14, 21:27
|
|
|
glogau no nie gadaj ze sie bedziesz wyprowadzal ... opuscisz tak latwo swoje ukochane miasto? |
_________________ ,,Wygląda na to, że skończę na ulicy, bo tylko tam będzie wolno palić" - M.Czubaszek |
|
|
|
|
Alicja
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-14, 22:05
|
|
|
glogau ma specyficzne pojęcie "odwagi" |
|
|
Yedyny
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-14, 22:11
|
|
|
Trzeba byc odwaznym, aby opuszczac tak piekne miasto pelne wspanialych ludzi gdzie kazdy jest uczciwy, radni sprzyjaja obywatelom, a domostw nie zamyka sie nocą na klucz... opuszczac ten raj dla jakiejs podrzednej miesciny zwanej Breslau - tam nie ma szans na rozwoj, kariere, na nic... ech, odważnyś....
PeeS
Przynajmniej bedzie placil mniej za bilety komunikacji miejskiej |
|
|
|
|
Alicja
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-24, 10:27
|
|
|
...no i programu konferencji na oficjalnej stronie, w dzień konferencji, znów nie uraczysz ...a chciałam właśnie załozyć wątek z odnośnikiem do strony z podanego linka mozna wejść, ale na stronie głównej nigdzie go nie ma... |
|
|
|
|
Spirit_of_Martin
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-24, 20:32
|
|
|
Był problem z konfiguracją, mój błąd - aktualnie jestem na lekach i musiałem niechcący coś przełączyć - teraz news nadal jest na stronie głównej w lewym bloku. |
|
|
|
|
|