FILMY o Twierdzy na YouTube |
Autor |
Wiadomość |
Yedyny
Administrator
|
Wysłany: 2009-01-11, 16:49 FILMY o Twierdzy na YouTube
|
|
|
Pozwolilem sobie "zmajstrowac" kilkanascie krotkich filmow powiazanych tematycznie z miejscami, ktore udostepniamy jako Stowazyszenie; sa tam takze obiekty z ograniczonym dostepem (np. Wartownia czy Kosciol Mikolaja).Wszystkie znajduja sie pod adresem:
http://www.youtube.com/re...u&search=Szukaj
Jesli beda jakies trudnosci z ładowaniem strony, to:
a) wchodzimy na www.youtube.com
b) wpisujemy w wyszukiwarce slowo: GLOGAU
c) mozemy tez wyszukac uzytkownika: GlogauY
...i podejrzec wszystkie jego filmy
anim.gif
|
|
Plik ściągnięto 243 raz(y) 237,93 KB |
|
|
|
|
|
Alicja
Administrator
Wiek: 44 Dołączyła: 10 Lis 2007 Posty: 1887 Skąd: Głogów-Kopernik
|
Wysłany: 2009-01-12, 09:14 banerek
|
|
|
oooooooo a jaki fajny banerek już go u siebie zamieściłam ... już z bezpośrednim przekierowaniem do filmów użytkownika GlogauY |
|
|
TadeuszFantom
Administrator
|
Wysłany: 2009-01-22, 10:56
|
|
|
Banerek fajny tylko nie na wszystkich przeglądarkach działa, niektóre mają zabezpieczenia (włączone domyślnie) przed przekierowaniem przez skrypty javascript (przykładowo Opera).
Filmiki fajne i ciekawe, tym bardziej, że nawet niektórych zdjęć nie mam w swoich zbiorach.
Mam małą uwagę, za mało w nich dydaktyki, szkoda, że w tle leci sama muzyka a brak jest słownego komentarza na temat oglądanych obrazów. Komentarz słowny mógłby nieść też dodatkowo pewien zasób wiedzy na temat tych interesujących obiektów. |
_________________ Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy |
|
|
|
|
Tulpar
Wiek: 49 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 497 Skąd: Lissa i. P. / Leszno
|
Wysłany: 2009-02-19, 22:00
|
|
|
Uważam, że filmiki są ciekawe. Nie znam Głogowa aż tak dobrze, część miejsc w ogóle nie kojarzę, tym chętniej pooglądałem i dowiedziałem się, ile jeszcze w Głogowie jest do zobaczenia. |
_________________ Tak stoję, inaczej nie mogę./So stehe ich, anders kann ich nicht. |
|
|
|
|
|